Over Curls Control

Het verhaal van Curls Control

Als hét perfecte product er niet is, dan maken we het toch zelf?

Wij weten als geen ander hoe het is om jarenlang product na product uit te proberen. We konden geen product vinden waar we 100% achter staan om te gebruiken tijdens onze CC1 krulknip opleidingen die we verzorgen in onze krulknipsalon Curls & More.

Vele producten bevatten ingrediënten die niet geschikt zijn voor krullend haar. Denk hierbij aan parabenen, sulfaten, uitdrogende alcoholen of schadelijke siliconen. Wij willen geen ingevlogen producten met milieuonvriendelijke verpakkingen. Een bijdrage leveren aan het milieu is voor ons belangrijk. Daarnaast moeten de producten eenvoudig zijn in gebruik zodat je geen kast vol producten nodig hebt om “ontplofte” krullen verzorgd, bouncy, en in controle te krijgen.

Wat wij belangrijk vinden:

  • De ingrediënten zijn veelal biologisch, vegan en verzorgend.
  • Onze tubes zijn vervaardigd van 100% afval van de suikerrietplant. Hoe cool is dit! Een milieuvriendelijker alternatief voor reguliere tubes.
  • De producten van Curls Control worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, en hier zijn wij trots op. Wij houden van korte lijnen en zo min mogelijk belasting voor het milieu wanneer het aankomt op transport.
  • En dan niet geheel onbelangrijk, we hebben kunnen realiseren dat slechts 4 producten de perfecte balans voor jouw krullen kunnen creëren. Alle producten zijn perfect op elkaar afgestemd.

Wij hebben onze ervaring, passie, kennis en de feedback van andere krullies gebundeld en hét product voor jouw krullen ontwikkeld: Curls Control. Een Nederlands product met een unieke formule die geen schadelijke stoffen bevat, de krullen voedt, definieert en het beste uit krullen haalt.

Onze missie

Wij willen iedere krullie helpen om het optimale uit haar of zijn krullen te halen, ongeacht het krultype. Iedere krul verdient het om goed verzorgd te worden en te stralen.

Het team

Inmiddels is Curls Control uitgegroeid tot een onmisbaar merk in de krullenwereld. Iedereen die het gebruikt, is verwonderd door de goede werking van de producten. Achter het merk staat natuurlijk een heel team voor jullie klaar. Een team van diverse kappers en servicemedewerkers die jou graag van informatie voorzien tijdens je krulknip training, op Instagram en op de blogpagina.

Gecertificeerde stylisten

Naast dat wij producent en leverancier zijn van het professionele krullenproduct Curls Control, verzorgen wij opleidingen voor hairstylisten. Na het afronden van de opleiding, beheersen de hairstylisten de CC1-professional-krulkniptechniek en weten ze alles over krullen en de werking van de Curls Control producten om daarmee krullen perfect onder controle te brengen. De stylisten passen de techniek en producten toe in hun eigen salon. Zo is er overal wel een salon in de buurt waar een krullie terecht kan.

De waardering van www.curlscontrol.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 294 reviews.